Lady Gaga: Υποψήφια για το BAFTA Award του Α’ Γυναικείου Ρόλου με τη συμμετοχή της στο «House Of Gucci»

Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2022 - 7:20 μ.μ.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι υποψήφια για BAFTA Award μαζί με τόσο απίστευτες ηθοποιούς»

Η Lady Gaga σχολιάζει ότι ήταν «ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα» το γεγονός ότι είναι υποψήφια για δεύτερη φορά στην καριέρα της για το βραβείο του Α’ Γυναικείου Ρόλου στα BAFTA Awards, ωστόσο σημειώνει ότι «έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της στον χώρο του κινηματογράφου».

Η αστέρας της pop είναι υποψήφια το βραβείου του Α’ Γυναικείου Ρόλου στα BAFTA Awards 2022 για τον ρόλο της στην ταινία «House Of Gucci» του Ridley Scott μαζί με τις Joanna Scanlan, Emilia Jones, Renate Reinsve, Tessa Thompson και την Alana Haim του συγκροτήματος HAIM, οι οποίες είναι όλες υποψήφιες για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Ο πρόεδρος της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, Krishnendu Majumdar, δήλωσε ότι ήθελε να «εξισορροπήσει τον ανταγωνισμό» στις φετινές υποψηφιότητες για τα βραβεία, στρέφοντας τα «φώτα της δημοσιότητας» σε μία σειρά βρετανικών ταινιών.

Το «House Of Gucci» έλαβε συνολικά τρεις υποψηφιότητες για τα BAFTA Awards 2022, τα οποία θα διεξαχθούν στο «Royal Albert Hall» του Λονδίνου στις 13 Μαρτίου.

Εκτός από την υποψηφιότητα της Lady Gaga για το βραβείο του Α’ Γυναικείου Ρόλου, το «House Of Gucci» είναι επίσης υποψήφιο στην κατηγορία Καλύτερο Μακιγάζ και Μαλλιά, καθώς και για τον τίτλο της Εξαιρετικής Βρετανικής Ταινίας.

Η Lady Gaga αφού ευχαρίστησε τη Βρετανική Ακαδημίας Κινηματογράφου για την υποψηφιότητά της, εξήρε την ομάδα της παραγωγής της ταινίας «House Of Gucci».

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι υποψήφια για BAFTA Award μαζί με τόσο απίστευτες ηθοποιούς. Έχω πολύ δρόμο να διανύσω στον χώρο του κινηματογράφου και εκτιμώ τη δυνατότητα που μου δίνεται να βελτιώνω την τέχνη μου με τέτοια υποστήριξη και αγάπη», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.

«Είναι ένα απροσδόκητο και απόλυτο όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστώ όλους τους ψηφοφόρους των BAFTA και τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που αγκάλιασαν την όπερα μιας αληθινής ιστορίας», συνέχισε.

«Σας ευχαριστώ που τιμάτε τις ιστορίες των γυναικών και ευχαριστώ τον Ridley και την Giannina Scott που μας στηρίζουν ώστε να τις αφηγηθούμε, σας αγαπώ όλους… και σ’ αγαπώ Ιταλία», κατέληξε η τραγουδίστρια.

Η Lady Gaga έλαβε την πρώτη της υποψηφιότητα για το βραβείου του Α’ Γυναικείου Ρόλου στα BAFTA Awards για τη συμμετοχή της στην ταινία «A Star Is Born» (Ένα Αστέρι Γεννιέται) του 2018, για την οποία ήταν επίσης υποψήφια για Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και SAG Award.

Η διάσημη τραγουδίστρια συνέβαλε επίσης στο soundtrack της ταινίας «A Star Is Born», το οποίο της χάρισε το BAFTA Award για την Καλύτερη Μουσική Ταινίας.

Το «Shalllow», το lead single του soundtrack της ταινίας «A Star Is Born», κέρδισε ένα βραβείο Όσκαρ και μία Χρυσή Σφαίρα για το Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι και έλαβε τέσσερις υποψηφιότητες στα 61α Βραβεία Grammy, κερδίζοντας τα βραβεία για την Καλύτερη Pop Ερμηνεία από Ντουέτο ή Συγκρότημα και για το Καλύτερο Τραγούδι Γραμμένο για Οπτικά Μέσα.

Κατά συνέπεια, η Lady Gaga έγινε η πρώτη γυναίκα στην ιστορία που κέρδισε Όσκαρ, Grammy, BAFTA και Χρυσή Σφαίρα σε μία μόνο χρονιά.

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Το Βήμα Σήμερα

    Που ξοδεύονται τα καταναλωτικά δάνεια

    Ο Πέτρος Κωσταντινίδης δημοσιογράφος στις εφημερίδες «ΒΗΜΑ» και «ΝΕΑ», εξηγεί την αυξητική τάση που παρατηρείται στα γρήγορα δάνεια και ποια έξοδα καλύπτουν τα νοικοκυριά με αυτά.

Weather&go!

  • Mon

    32°C

  • Tue

    36°C

  • Wed

    35°C

  • Thu

    32°C