All episodes

The food Processors

Guest 17 : Εύα Κωνσταντίνη - Αρωματικές ύλες στα τρόφιμα

23 λεπτά | Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022

Είναι δυνατόν ένα τρόφιμο να έχει γεύση φράουλα, μπανάνα, πορτοκάλι αλλά το προϊόν να μην έχει καθόλου από το φρούτο και να έχει μόνο αρωματικές ύλες; Που και γιατί χρησιμοποιούνται οι αρωματικές στα τρόφιμα; Είναι ασφαλής η χρήση τους στα τρόφιμα; Τι σημαίνει η φυσική αρωματική ύλη και ποια η διαφορά τους από την αρωματική ύλη. Είναι το ίδιο ασφαλείς;
Συζητάμε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον θέμα που όλους μας έχει απασχολήσει μαζί με μια ειδική στις αρωματικές ύλες την Εύα Κωνσταντίνη
Καλή μας ακρόαση!

Guest 17 : Εύα Κωνσταντίνη - Αρωματικές ύλες στα τρόφιμα
The food Processors

-
Use the arrow keys to increase and decrease the volume, or space to toggle mute.