All episodes

The food Processors

Επεισόδιο 15: Αυγά - Ποιοι οι κίνδυνοι; Πως τα διαχειριζόμαστε με ασφάλεια;

22 λεπτά | Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022

Τα αυγά αποτελούν μια εξαιρετική τροφή για όλους μας. Όμως η κατανάλωση των αυγών και των προϊόντων αυγών έχει συσχετισθεί με αιτίες τροφικών δηλητηριάσεων στην Ε.Ε. Το κύριο παθογόνο που ενέχει σημαντικό κίνδυνο για ασθένειες που μεταδίδονται μέσω των αυγών στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η Salmonella και η ανάπτυξή του στα αυγά επηρεάζεται από τη θερμοκρασία κατά την αποθήκευση και τη μεταφορά των αυγών. Ποια είναι η σωστή διαχείριση των αυγών στο σπίτι μας; Τι κοιτάμε στις ετικέτες των αυγών; Ποια η διάρκεια ζωής των αυγών; Αυτές είναι κάποιες από τις ερωτήσεις που μας έχετε κάνει κατά καιρούς.
Ένα επεισόδιο που μας ζητήσατε και το κάναμε
Καλή μας ακρόαση

Επεισόδιο 15: Αυγά - Ποιοι οι κίνδυνοι; Πως τα διαχειριζόμαστε με ασφάλεια;
The food Processors

-
Use the arrow keys to increase and decrease the volume, or space to toggle mute.