48 λεπτά | Τρίτη, 9 Ιουλίου 2024
Μπύρα Lager η Μπύρα Ale.?
Μπύρα ξανθιά η σκουρόχρωμη?
Θολή η διαυγής?
Παστεριωμένη η απαστερίωτη?
Σε μπουκάλι η σε κουτί?
Σε τι θερμοκρασία πρέπει να την πίνω?
Να βάζω αφρό στο ποτήρι η όχι?
Πως κατηγοριοποιείται η μπύρα ανάλογα μα τις πρώτες ύλες, ανάλογα με τον τύπο της μαγιάς και ανάλογα με το αλκοόλ, το χρώμα τις θερμίδες?
Ποια είναι τα βασικά στάδια της παραγωγής της μπύρας?
Αυτά και πολλά ακόμα σε ένα επεισόδιο με πολλή γνώση μπύρας.. Έτσι για να την πιούμε με περισσότερη όρεξη στις διακοπές που έρχονται.
Μαζί μας ο εξαιρετικός Νίκος Λιάρος, ζυθοποιός!!!!