Τα Χριστούγεννα του Λαζάρου | Γαστρονόμος
Το Πόντκαστ του Γαστρονόμου
Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 - 44 λεπτά
Μέσα στη γεμάτη σάλα του Βαρούλκου, ο Λευτέρης Λαζάρου αφηγείται στον Άγγελο Ρέντουλα πώς είναι να κάνεις ρεβεγιόν μέσα στην κουζίνα και θυμάται ιστορίες από παλιές γιορτές στον Πειραιά, τα γλέντια με φαγητό ρεφενέ στην Ευαγγελίστρια, τα λεμονάδικα, τις εκλογικές αναμετρήσεις του ’89, το καπνισμένο τροχόσπιτο, τη γαυρομελέτα που τάιζε τους ψαράδες όταν δούλευε σε αλιευτικό σκάφος του Ατλαντικού. Δυο Πειραιώτες τα λένε με με κρασί και μεζέ και πάρα, μα πάρα πολλά μπιπ. Μέχρι και πιάτα έσπασαν (εντάξει, όχι οι ίδιοι). Επιμέλεια παραγωγής: Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Εγγραφή στο podcast
Latest
Podcasts
-
Beyond Podcast
Κ. Γρίβας: Casus Belli, 12 μίλια, Υβριδικός Πόλεμος, Κάσος & Αιγαίο #44
Weather&go!
-
Thu
22°C
-
Fri
20°C
-
Sat
21°C
-
Sun
21°C
-
Mon
18°C