Guest 44 - Νίκος Λιάρος - Τα μυστικά της μπύρας - Αλήθειες και ψέματα

The food Processors

Τρίτη, 9 Ιουλίου 2024 - 48 λεπτά

Μπύρα Lager η Μπύρα Ale.?
Μπύρα ξανθιά η σκουρόχρωμη?
Θολή η διαυγής?
Παστεριωμένη η απαστερίωτη?
Σε μπουκάλι η σε κουτί?
Σε τι θερμοκρασία πρέπει να την πίνω?
Να βάζω αφρό στο ποτήρι η όχι?
Πως κατηγοριοποιείται η μπύρα ανάλογα μα τις πρώτες ύλες, ανάλογα με τον τύπο της μαγιάς και ανάλογα με το αλκοόλ, το χρώμα τις θερμίδες?
Ποια είναι τα βασικά στάδια της παραγωγής της μπύρας?
Αυτά και πολλά ακόμα σε ένα επεισόδιο με πολλή γνώση μπύρας.. Έτσι για να την πιούμε με περισσότερη όρεξη στις διακοπές που έρχονται.
Μαζί μας ο εξαιρετικός Νίκος Λιάρος, ζυθοποιός!!!!

Εγγραφή στο podcast

Podcasts

  • Beyond Podcast

    Κ. Γρίβας: Casus Belli, 12 μίλια, Υβριδικός Πόλεμος, Κάσος & Αιγαίο #44

Weather&go!

  • Thu

    22°C

  • Fri

    20°C

  • Sat

    21°C

  • Sun

    21°C

  • Mon

    18°C